.

Thursday, October 31, 2013

A Bout De Souffle

A Bout De Souffle A bout de souffle, Jean-Luc Godards eerste feature film (1960), heeft een vrij simpele verhaallijn, dat geschreven is adit vroegere collega en vriend Francois Truffaut: Een man steelt een auto in Marseilles en rijdt naar Parijs. Tijdens deze rit wordt de hoofdpersoon, Michel Poiccard, aangehouden penetration de politie wegens het overschrijden forefront de maximum snelheid, waarna hij een agent neerschiet en rennend verder gaat naar de lichtstad. In Parijs moet hij geld ophalen bij een vriend caravan hem en probeert hij een Amerikaanse vrouw, Patricia, over te halen om mee te vertrekken naar Rome.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!< /a>
Zij twijfelt over haar liefde voor Michel, wat resulteert in verraad, aangezien ze uiteindelijk, wanneer ze op het punt staan Parijs te verlaten, de politie informeert over het adres waar Michel op dat moment zich bevindt. In plaats van te vluchten besluit Michel te blijven en op de politie te wachten om naar de gevangenis te gaan. Maar wanneer de politie arriveert, werpt een vriend...If you neediness to get a full essay, order it on our website:
OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment